Masturberende man jaagt meiden stuipen op het lijf

Een 40-jarige man, zonder vaste woon- of verblijftplaats, is woensdag aangehouden nadat hij masturberend was betrapt in Venlo.

Man (33) overleden na ongeval in Klimmen

Een 33-jarige man uit Meerssen is vrijdagavond na een verkeersongeval in Klimmen in het ziekenhuis overleden.

Politie waarschuwt Roermond: kijk uit voor man met mes

In Roermond is de politie op zoek naar een man met een mes. Er wordt geadviseerd hem vooral niet zelf te benaderen.

Man (91) na ongeval bij Horn aan verwondingen overleden

De 91-jarige man die vorige week betrokken raakte bij een verkeersongeluk op de N273 ter hoogte van Horn is dinsdag aan zijn verwondingen overleden.

Venlose granaat-man is internationaal nieuws

Het nieuws over Venlonaar Xavier Lucassen die donderdag urenlang met een granaat in zijn handen op de grond lag bij de flat waar hij woont, heeft het internationale nieuws gehaald.

Chantal Janzen en haar mannen: 'Spaghetti is ons ritueel'

Chantal Janzen is na haar zwangerschapsverlof weer volop aan het werk. En daar hoort ook een exclusief interview bij samen met haar man Marco Geeratz en de kids.

Overwinning voor 'neutrale' Leonne: 'Niet ontkennen'

De rechtbank in Roermond gaf Leonne maandag gelijk; het geslacht van de Swalmenaar wordt veranderd in 'geslacht is niet kunnen worden vastgesteld.'

Man dreigt zichzelf op te blazen; politie grijpt in

De politie heeft vrijdagavond een 58-jarige man aangehouden in zijn woning in Panningen, nadat hij had gedreigd zichzelf op te blazen.

Nog altijd vraagtekens rondom dood Maastrichtenaar

De politie tast nog altijd in het duister wat betreft de doodsoorzaak van de man die vrijdagavond dood werd aangetroffen in een woning in Maastricht.

Venlose misbruik-opa blijft voorlopig in de cel

De 75-jarige André V. uit Venlo blijft nog drie maanden vastzitten.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!