Kinderen ongedeerd bij ongeluk in Lemiers

Twee kinderen die vrijdagochtend betrokken waren bij een aanrijding in Lemiers, kunnen een knuffelbeer toevoegen aan hun collectie.

Pater vertaalt psalmen in het Roermonds

De eerste zestien psalmen uit het Oude Testament zijn vertaald in het Roermonds dialect.

Natuurbond in Aken fel tegen fietssnelweg

De Duitse natuurbond Nabu is tegen de aanleg van een nieuwe fietsroute door het dal van de Selzerbeek bij Lemiers en Vaals. Als die plannen doorgaan, stapt de afdeling Aken van de bond naar de rechter.

ANP
Benno L. verbleef enige tijd in Mamelis

Pedoseksueel Benno L. heeft, na zijn gevangenisstraf, zo'n veertien dagen in het klooster Mamelis in de gemeente Vaals doorgebracht op zijn zoektocht naar onderdak.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto