Kinderen ongedeerd bij ongeluk in Lemiers

Twee kinderen die vrijdagochtend betrokken waren bij een aanrijding in Lemiers, kunnen een knuffelbeer toevoegen aan hun collectie.

Pater vertaalt psalmen in het Roermonds

De eerste zestien psalmen uit het Oude Testament zijn vertaald in het Roermonds dialect.

Natuurbond in Aken fel tegen fietssnelweg

De Duitse natuurbond Nabu is tegen de aanleg van een nieuwe fietsroute door het dal van de Selzerbeek bij Lemiers en Vaals. Als die plannen doorgaan, stapt de afdeling Aken van de bond naar de rechter.

ANP
Benno L. verbleef enige tijd in Mamelis

Pedoseksueel Benno L. heeft, na zijn gevangenisstraf, zo'n veertien dagen in het klooster Mamelis in de gemeente Vaals doorgebracht op zijn zoektocht naar onderdak.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!