Overslaan en naar de inhoud gaan

Mama's Pride weer als vanouds: 'Blij dat alles weer kan'

Geplaatst opzaterdag 7 mei 2022 - 21:50

Een jaar geleden was het nog een van de weinige festivals die toch doorgang kreeg in coronatijd met een zit-editie in augustus. Zaterdag is dan eindelijk weer de 'normale editie' van Mama’s Pride van start gegaan in Geleen.

Artiesten als Karsu, ADF Samski, Thijs Boontjes, het Belgische SONS en het nieuw Nederlands talent als POM en Kuzko staan dit weekend op een van de eerste festivals van het seizoen.

Familiefestival
"We zijn blij dat alles weer kan", laat Kees van den Berg, creatief directeur van het festival weten. "Gelukkig dat iedereen er weer is, bij elkaar, en trots dat we er nog zijn en een mooi festival hebben neergezet." Mama's Pride is volgens Van den Berg een echt familiefestival. "We leggen ook heel veel nadruk op het presenteren van nieuw talent, zowel lokaal, landelijk als internationaal. Het is heel belangrijk dat dat na twee coronajaren weer kan."

Lees ook: Ziteditie festival Mama's Pride van start in Geleen

90 jaar
Het festival vindt dit jaar weer plaats in het jubilerende Burgemeester Damenpark, deze bestaat dit jaar 90 jaar. Het Geleense festival is gratis te bezoeken.

Lees ook: Festival Mama's Pride: 'Podium voor nieuw talent hard nodig'

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen