Overslaan en naar de inhoud gaan

Makkelijke middag voor Bevo tegen E&O

Geplaatst opzondag 3 april 2016 - 16:40

Targos Bevo Hc heeft zondagmiddag een simpele overwinning geboekt op E&O: 32-14.

Eén keer kwamen de bezoekers op voorsprong. Dat was bij het eerste doelpunt van de wedstrijd, maar Bevo stelde snel orde op zaken. Bij rust was de voorsprong van de ploeg van coach Martin Vlijm al opgelopen tot 14-6.

Wisselspelers
Vlijm gunde een aantal wisselspelers meer speeltijd dan normaal. Het resulteerde in een wedstrijd die leuk bleef, omdat deze spelers zich toch wilden bewijzen. Ook in de tweede helft had E&O geen schijn van kans. Ze scoorden wel een doelpunt meer dan in het eerste bedrijf, maar Bevo liet geen misverstand bestaan over het krachtsverschil.

Door de zege blijft Bevo tweede op de ranglijst achter Lions. 16 april wacht een uitduels met Tachos.

Foto: Jack Kochanowski

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen