Overslaan en naar de inhoud gaan

Makelaar wil halve ton van MVV'er Van den Hurk

Geplaatst opdinsdag 3 maart 2020 - 20:19

Anthony van den Hurk, de aanvoerder van MVV, ligt in de clinch met Sportconsult Nederland BV.

De spelersmakelaar wil een halve ton van de MVV'er voor gemiste inkomsten en heeft de rechtbank in Maastricht gevraagd beslag te leggen op het loon van Van den Hurk. Dat meldt De Limburger.

Overstap
Van den Hurk had een overeenkomst met de spelersmakelaar tot de zomer van 2020, maar stapte in november over naar Global Football Management. Dat bureau introduceerde Van den Hurk bij Helsingborgs IF, waar de MVV-aanvoerder een contract tekende dat hem vanaf 1 juli aan de Zweedse club bindt.

Contractbreuk
Sportconsult beschuldigt Van den Hurk van contractbreuk en stelt de Maastrichtse aanvoerder aan een vergelijkbare club te hebben kunnen helpen, aldus de regionale krant. Het bedrijf meent een vergoeding van 50.000 euro mis te lopen en heeft bij de rechtbank beslag geƫist op het loon van Van den Hurk bij MVV.

Niets ondernomen
Volgens de advocaat van Van den Hurk had de MVV'er het recht om de overeenkomst met Sportconsult op te zeggen, omdat de makelaar niets ondernomen heeft om de MVV-aanvoerder aan een andere club te helpen. Sportconsult bestrijdt dat.

De rechtbank doet over vier weken uitspraak.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen