Overslaan en naar de inhoud gaan

Makado passeert magische grens: drie miljoen bezoekers

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 16:26

Winkelcentrum Makado heeft dit jaar ruim drie miljoen bezoekers mogen verwelkomen. Het Beekse centrum bereikte dinsdag deze mijlpaal.

Het heugelijke feit werd gevierd met feestelijke acts, om zo alle bezoekers te bedanken.

Cheque
Met het bezoek van Kimberly de Jong bereikte Makado de magische grens van drie miljoen bezoekers. Kimberly en haar neefje, die haar vergezelde, plaatsten hun handen in cement om een blijvende herinnering te creëren. Deze herinnering krijgt een plek in het winkelcentrum. Hiernaast ontving de vrouw een cheque ter waarde van 300 euro.

Succesformule
"De succesformule van Makado is het gratis parkeren, altijd mooi weer en ontzettend veel enthousiaste ondernemers", zegt Robert Gerbracht, voorzitter van ondernemersvereniging Makado Beek. In 2015 werd er 7.000 vierkante meter aangebouwd. In deze oppervlakte werd ruimte gecreëerd voor twee lagen parkeerdek en er werden achttien nieuwe retailers verwelkomd.

Na de uitbreiding biedt het winkelcentrum haar publiek meer dan 70 winkels en ruim 1.500 gratis parkeerplaatsen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen