Overslaan en naar de inhoud gaan

Mail in spambox: Ricardo Floris te laat voor deelname NK

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 14:27

Doordat een mail met informatie over de race in zijn spammailbox was beland, kwam de Maastrichtse atleet Ricardo Floris vrijdag te laat aan in Leiden voor zijn coronatest. En die is verplicht om mee te doen aan het NK.

"Ik was 30 minuten te laat", schrijft Floris teleurgesteld op Facebook. Door dat half uurtje vertraging mocht hij de 10.000 meter niet meer lopen.

Record
De atleet werd uitgesloten van de race en kon weer in de auto richting Maastricht stappen. Eenmaal aangekomen moest hij zijn frustratie kwijt. Ondanks dat het middernacht was, trok hij zijn hardloopschoenen aan. Onbedoeld rende hij zelfs zijn snelste vijf kilometer ooit. "Een record van 14.26 minuten op de 5 kilometer. Zeer happy met mijn laatste kilometer in 2.43 minuten. Snelste finish van mijn carrière."

Lees ook: Ricardo Floris duikt onder het half uur op de 10 kilometer

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen