Overslaan en naar de inhoud gaan

Maharishi zet voor het eerst deuren open

Geplaatst opwoensdag 20 juli 2016 - 15:31

De Maharishi European Research University (MERU) in Vlodrop houdt komende zondag voor het eerst in haar bestaan een open dag.

Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen belangstellenden terecht om zich te laten informeren over de activiteiten van de organisatie, die al sinds midden jaren tachtig in de bossen bij Vlodrop is gehuisvest.

Uitleg
"Jarenlang hebben we ons vooral met de hele wereld beziggehouden", laat woordvoerder Gerard Rieter van MERU weten, "Maar wat we hier eigenlijk doen, dat hebben we de mensen in de omgeving nooit goed uitgelegd. Vandaar dat we nu iedereen uitnodigen om te komen zodat ze zelf kunnen zien wat er hier nou gebeurt."

Gezondheid
Zestien afdelingen van
MERU presenteren zich zondag met beurs-stands aan het publiek. Daarbij komen thema’s aan bod zoals de Vedische wetenschap, Ayur Veda gezondheidszorg, gezonde landbouw, wereldvrede en Vedische architectuur. Ook zal er informatie worden verstrekt over de tentoonstellingstoren die in de toekomst op het terrein van MERU moet verrijzen.

Zieltjes winnen
Rieter benadrukt dat de dag niet bedoeld is om ‘zieltjes te winnen’. "We willen gewoon een keer laten zien wat we hier doen. De luiken openzetten als het ware."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Sloop Sankt Ludwig in Vlodrop eindelijk begonnen
Klooster Sankt Ludwig tot stof weergekeerd
Klooster Sankt Ludwig in Vlodrop
Maharishi-klooster in Vlodrop mag worden gesloopt
Verzet tegen sloop Maharishi-klooster houdt aan
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen