Overslaan en naar de inhoud gaan

Maharishi zet voor het eerst deuren open

Geplaatst opwoensdag 20 juli 2016 - 15:31

De Maharishi European Research University (MERU) in Vlodrop houdt komende zondag voor het eerst in haar bestaan een open dag.

Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen belangstellenden terecht om zich te laten informeren over de activiteiten van de organisatie, die al sinds midden jaren tachtig in de bossen bij Vlodrop is gehuisvest.

Uitleg
"Jarenlang hebben we ons vooral met de hele wereld beziggehouden", laat woordvoerder Gerard Rieter van MERU weten, "Maar wat we hier eigenlijk doen, dat hebben we de mensen in de omgeving nooit goed uitgelegd. Vandaar dat we nu iedereen uitnodigen om te komen zodat ze zelf kunnen zien wat er hier nou gebeurt."

Gezondheid
Zestien afdelingen van
MERU presenteren zich zondag met beurs-stands aan het publiek. Daarbij komen thema’s aan bod zoals de Vedische wetenschap, Ayur Veda gezondheidszorg, gezonde landbouw, wereldvrede en Vedische architectuur. Ook zal er informatie worden verstrekt over de tentoonstellingstoren die in de toekomst op het terrein van MERU moet verrijzen.

Zieltjes winnen
Rieter benadrukt dat de dag niet bedoeld is om ‘zieltjes te winnen’. "We willen gewoon een keer laten zien wat we hier doen. De luiken openzetten als het ware."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sloop Sankt Ludwig in Vlodrop eindelijk begonnen
Klooster Sankt Ludwig tot stof weergekeerd
Klooster Sankt Ludwig in Vlodrop
Maharishi-klooster in Vlodrop mag worden gesloopt
Verzet tegen sloop Maharishi-klooster houdt aan
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen