Overslaan en naar de inhoud gaan

Mahamed Mahamed en Bo Ummels winnen Abdijcross

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 14:55

Mahamed Mahamed heeft de 56e editie van de Abdijcross in Kerkrade gewonnen. Bo Ummels uit Maastricht was de snelste vrouw.

Mahamed Mahamed was in Kerkrade de snelste na een wedstrijd over 10,5 km. De 22-jarige Britse atleet liet Noah Schutte en Jesper van der Wielen achter zich en finishte na 33 minuten en 7 seconden.

Bo Ummels
Bij de vrouwen kwam marathonkampioene Bo Ummels na 7.400 meter als eerste over de streep. Zij moest in de slotfase van een spannende race afrekenen met Diana van Es en kwam na 26 minuten en 33 seconden solo over de streep.

Nationaal Cross Circuit
De Abdijcross telt mee voor het Nationaal Cross Circuit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen