Overslaan en naar de inhoud gaan

Magneetvissers halen waterstofflessen uit kanaal Kelpen-Oler

Geplaatst opzaterdag 17 oktober 2020 - 14:55

Magneetvissers hebben zaterdagmiddag meerdere waterstofflessen uit het kanaal Wessem-Nederweert bij Kelpen-Oler gevist.

In totaal haalden ze acht flessen aan de Wessemerdijk boven water.

Bodem
Omdat er nog meer flessen op de bodem van het kanaal liggen, schakelden de magneetvissers ook de brandweer en Rijkswaterstaat in. Die kwamen kijken of er sprake was van een gevaarlijke situatie.

Te zwaar
De flessen die nog in het water liggen, waren te zwaar om met de magneten uit het water te vissen. Het is niet bekend of het om volle of lege waterstofflessen gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen