Overslaan en naar de inhoud gaan

Magneetvissers halen pistool boven water in Nederweert

Geplaatst opzaterdag 16 oktober 2021 - 16:50

Magneetvissers hebben zaterdagmiddag een pistool uit het water gevist bij Nederweert.

Het wapen werd opgevist uit de Zuid-Willemsvaart.

Schroot
De magneetvissers waren zaterdagmiddag aan het vissen in de buurt van de Winnerstraat. Nadat ze al meerdere keren een hoop schroot uit het water hadden gehaald, kwam er opeens een pistool boven water. Bij het omhoog halen bleek dat het pistool helemaal verroest was. De magneetvissers alarmeerden de politie over hun vondst. Toegesnelde agenten hebben het pistool in een zak gedaan en meegenomen voor onderzoek.

Tweede Wereldoorlog
Volgens nieuwssite Weertdegekste gaat het waarschijnlijk om een pistool uit de Tweede Wereldoorlog, namelijk een Colt M1911. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, zal moeten blijken uit het onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen