Overslaan en naar de inhoud gaan

Magneetvisser vist Amerikaanse patronen uit oorlog op

Geplaatst opdonderdag 30 april 2020 - 10:44

Een magneetvisser heeft woensdag enkele voorwerpen waaronder een aantal patronen opgevist uit een kanaal ter hoogte van Meerssen.

Uit nadere inspectie is inmiddels gebleken dat de patronen afkomstig zijn uit de Tweede Wereldoorlog. Ze zijn nog compleet en waarschijnlijk door de Amerikanen daar gedropt.

De explosieven worden aan de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) overgedragen zodat ze op een veilige manier vernietigd kunnen worden.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen