Overslaan en naar de inhoud gaan

Magisch Maastricht weer geannuleerd: risico's te groot

Geplaatst opdonderdag 30 september 2021 - 12:09

Magisch Maastricht 2021 gaat niet door. De organisatie van het kerstevenement vindt de risico's vanwege de coronacrisis te groot.

Dat laten de gemeente Maastricht en de organisatie weten.

Maatregelen
Volgens de organisatie kunnen er weer nieuwe coronamaatregelen komen als de besmettingen oplopen en de financiële gevolgen zouden dan groot zijn. De organisatie kan ook geen aanspraak maken op de steunmaatregelen van de overheid. Daarbij komt dat het volgens de organisatie onmogelijk is om alle bezoekers de controleren op een coronatoegangsbewijs.

Sfeerverlichting
De gemeente en de organisatoren hebben overwogen om een alternatief evenement neer te zetten, maar dit is niet gelukt. De organisatie van Magisch Maastricht gaat wel de binnenstad van Maastricht aankleden met sfeerverlichting en de gemeente kijkt nog of er andere mogelijkheden zijn om sfeer te creëren op het Vrijthof.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen