Ngombo vindt onderdak aan Italiaanse oostkust

De Belgische aanvaller Maecky Ngombo (23) is weer onder de pannen, nadat zijn contract bij het Italiaanse Bari al binnen een maand werd ontbonden. Hij blijft in Italië en heeft een driejarig contract getekend bij Ascoli Calcio 1898.

Bizar: Ngombo verlaat nieuwe club binnen één maand

Een bizarre wending in de carrière van aanvaller Maecky Ngombo (23). De spits verruilde Roda JC begin juli voor het Italiaanse Bari, maar die club ging onlangs failliet.

'Supersub' Ngombo verruilt Roda JC voor Italiaanse club

De nabije toekomst van Maecky Ngombo (23) ligt niet bij Roda JC. Hij heeft een vierjarig contract getekend bij Bari, dat uitkomt op het tweede niveau van Italië.

Robert Molenaar - 19 nov 2017 (Roda JC-AZ) - 1Limburg
Molenaar tevreden: 'Nu voldoende scorend vermogen'

Roda JC-trainer Robert Molenaar is tevreden over de nieuwe wapens binnen zijn ploeg; aanvallers Maecky Ngombo en Donis Avdijaj kwamen deze winter naar Kerkrade.

Maecky Ngombo Roda JC - 1Limburg
Roda legt 'supersub' Ngombo opnieuw vast

Aanvaller Maecky Ngombo keert terug in de selectie van Roda JC.

Maecky Ngombo Roda JC - 1Limburg
Roda JC haalt hard uit tijdens oefenduel in België

Roda JC heeft in aanloop naar de tweede seizoenshelft vertrouwen getankt, door een besloten oefenduel bij KV Kortrijk met 2-5 te winnen.

Ngombo van Roda JC naar Fortuna Düsseldorf

Maecky Ngombo verlaat Roda JC voor Fortuna Düsseldorf.

Roda-supporters starten petitie om Ngombo te behouden

Supporters van Roda JC zijn een petitie gestart om Maecky Ngombo in Kerkrade te behouden.

Ngombo geselecteerd voor Jong België

Enzo Scifo, trainer van Jong België, heeft Roda-aanvaller Maecky Ngombo geselecteerd voor twee kwalificatieduels voor het EK onder 21.

Roda gaat supersub Ngombo contract aanbieden

Roda JC gaat Maecky Ngombo een contract aanbieden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!