Overslaan en naar de inhoud gaan

Madi is 'helemaal gelukkig' met haar tweede Pinkpop

Geplaatst opzaterdag 11 juni 2016 - 22:08

Madi Hermens kennen we nog als zangeres van de band MADI, waarmee ze vijf jaar geleden op Pinkpop stond. Zaterdagavond stond ze er weer, nu in haar eentje.

Bommetjevol staat de Garden of Love, het kleinste podiumpje op het Pinkpop-terrein. Deze oase van rust tussen alle muzikale herrie wordt zaterdag in twee sessies geclaimd door de 23-jarige zangeres uit Geleen.

Met alleen haar stem en piano krijgt ze de Garden of Love muisstil. Ook toeschouwers die helemaal niets kunnen zien omdat ze achteraan staan, blijven luisteren naar de gevoelige stem van Madi.

Vijf jaar geleden
Heel anders was dat exact vijf jaar geleden. Op 11 juni 2011 betrad Nu of Nooit-winnaar MADI het podium van de tent op Pinkpop. "Je kunt die optredens eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Toen was het enorm. En ik was 18 jaar en ik kwam net kijken. Nu zit je en iedereen luistert echt. Dat is ook heel speciaal."

Helemaal gelukkig
Met haar 23 jaar behoort Madi nu al tot het selecte gezelschap dat twee keer op Pinkpop heeft gestaan. "Toen ik één keer op Pinkpop had opgetreden was mijn droom om er nóg een keer op te treden. En dat heb ik nu gedaan, dus ik ben helemaal gelukkig."

Meer Pinkpop? Kijk hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Popgroep MADI houdt het voor gezien
Pinkpop weer genomineerd voor festivalprijs
Pinkpop in finale UK Festival Awards
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen