Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatregelen tegen 'horror night' bij McDonald's Tegelen

Geplaatst opmaandag 29 oktober 2018 - 11:31

McDonald's in Tegelen heeft extra maatregelen genomen om alles in goede banen te leiden tijdens de Horror Night aanstaande woensdagavond.

Enkele vestigingen van de hamburgerketen die in het weekend al zo'n griezelavond organiseerden in de aanloop naar Halloween, kregen te maken met een grote toeloop. Dat leidde soms tot verkeersproblemen, waarbij de politie moest ingrijpen en wegen moest afsluiten.

Verkeersregelaars en toezichthouders
Lizette Theeuwen van de
McDonald's-vestiging in Tegelen heeft in overleg met de politie extra verkeersregelaars en toezichthouders geregeld. "Zeker gezien de nabijheid van het ziekenhuis en de brandweerkazerne moet de toestroom in goede banen worden geleid. De politie is tevreden met de maatregelen die we hebben genomen," zegt Theeuwen.

Veel belangstelling
Op de Facebookpagina van de vestiging in Tegelen is veel belangstelling voor de Horror
Night en de aandacht in de media over de eerdere griezelavonden versterkt dat. Lizette Theeuwen: "Het zou dus heel druk kunnen worden. Afzeggen van de Horror Night is geen optie, want dan zouden er nog altijd veel mensen hier naartoe kunnen komen."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen