ANP-27799778

Patiënten positief over protonentherapie in Maastricht

De eerste patiënten die in de Maastrichtse Maastro Clinic zijn behandeld met protonen, zijn positief over hun behandeling.

Protonen Maastro Clinic bestraling
Officiële opening protonenkliniek in Maastricht

Meer dan een half jaar nadat de eerste patiënten er zijn bestraald, wordt de protonenkliniek in Maastricht maandag officieel geopend door minister Bruno Bruins van Medische Zorg.

Eerste patiënt met protonen bestraald in Maastricht
In het nieuwe bestralingscentrum van de Maastro Clinic in Maastricht is voor het eerst een patiënt met protonenstraling behandeld.
Dit jaar nieuwe behandeling tegen kanker in Maastricht

De Maastro Clinic in Maastricht is de eerste kliniek in Zuid-Nederland die met protonenbehandelingen kanker gaat bestrijden. Rond de jaarwisseling wordt gestart met de zogenoemde protonentherapie.

Nieuwe behandeling voor patiënten met prostaatkanker

De Maastro Clinic in Maastricht heeft sinds deze week een nieuwe behandeling voor bepaalde patiënten met prostaatkanker.

Startschot voor bouw protonenkliniek Maastricht

De Maastro Clinic in Maastricht kan beginnen met de bouw van een centrum voor protonentherapie.

Nieuwe therapie op komst: bacterie valt kankercellen aan

Onderzoekers van de universiteit, het ziekenhuis en de Maastro-clinic in Maastricht denken een belangrijke stap te kunnen zetten in de bestrijding van kanker.

Kansen protonenkliniek Maastricht gestegen

Door een gunstige uitspraak van kartelpolitie ACM (Autoriteit Consument en Markt) zijn de kansen voor de komst van een kliniek in Maastricht voor geavanceerde protonenbestraling van kankerpatiënten aanzienlijk gestegen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!