Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maastrichtse zwemvereniging slokt Gulpense club op

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 13:22

Zwemvereniging Mosaqua uit Gulpen gaat vanaf heden op in de Maastrichtse zwemvereniging MZ&PC.

Door de samensmelting ontstaat een vereniging van zo'n 180 leden.

Afdeling
In praktijk betekent het dat de Gulpense zwemclub een afdeling wordt van MZ&PC. Het was de vraag of de Gulpense vereniging er op eigen houtje in geslaagd was om het hoofd boven water te houden. Directeur Kaanen van Mosaqua is blij met de nieuwe samenwerking.

Financieel
Jaarlijks draagt de gemeente Gulpen-Wittem zo'n 150.000 euro bij aan de exploitatie van zwembad Mosaqua in Gulpen. Wat de samenvoeging op financieel vlak betekent, is nog niet precies duidelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen