Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse zwemvereniging slokt Gulpense club op

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 13:22

Zwemvereniging Mosaqua uit Gulpen gaat vanaf heden op in de Maastrichtse zwemvereniging MZ&PC.

Door de samensmelting ontstaat een vereniging van zo'n 180 leden.

Afdeling
In praktijk betekent het dat de Gulpense zwemclub een afdeling wordt van MZ&PC. Het was de vraag of de Gulpense vereniging er op eigen houtje in geslaagd was om het hoofd boven water te houden. Directeur Kaanen van Mosaqua is blij met de nieuwe samenwerking.

Financieel
Jaarlijks draagt de gemeente Gulpen-Wittem zo'n 150.000 euro bij aan de exploitatie van zwembad Mosaqua in Gulpen. Wat de samenvoeging op financieel vlak betekent, is nog niet precies duidelijk.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen