Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse wethouder trekt zich terug wegens ziekte

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 12:29

De Maastrichtse wethouder André Willems trekt zich wegens ziekte terug als lijsttrekker van de Senioren Partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Dat laat de voorzitter van de partij, Jan Voorvelt, weten.

Tumor in nekwervel
Willems werd na een vakantie in het ziekenhuis onderzocht vanwege vermoeidheidsklachten. De artsen constateerden dat er sprake is van een tumor in de nekwervel. Het is de tweede keer dat Willems wordt getroffen door de ziekte. Jim Janssen verving hem eerder voor een aantal weken als wethouder. Ook nu zal Janssen hem vervangen, maar dan als lijsttrekker van de Senioren Partij Maastricht.

Lees ook: Opmerkelijke wethouderswissel in Maastricht

Wethouderschap
Op een later moment wordt er een besluit genomen over het vervolg van zijn wethouderschap, omdat het nog een korte periode betreft tot de verkiezingen. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen