Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse wethouder trekt zich terug wegens ziekte

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 12:29

De Maastrichtse wethouder André Willems trekt zich wegens ziekte terug als lijsttrekker van de Senioren Partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Dat laat de voorzitter van de partij, Jan Voorvelt, weten.

Tumor in nekwervel
Willems werd na een vakantie in het ziekenhuis onderzocht vanwege vermoeidheidsklachten. De artsen constateerden dat er sprake is van een tumor in de nekwervel. Het is de tweede keer dat Willems wordt getroffen door de ziekte. Jim Janssen verving hem eerder voor een aantal weken als wethouder. Ook nu zal Janssen hem vervangen, maar dan als lijsttrekker van de Senioren Partij Maastricht.

Lees ook: Opmerkelijke wethouderswissel in Maastricht

Wethouderschap
Op een later moment wordt er een besluit genomen over het vervolg van zijn wethouderschap, omdat het nog een korte periode betreft tot de verkiezingen. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen