Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse wethouder trekt zich terug wegens ziekte

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 12:29

De Maastrichtse wethouder André Willems trekt zich wegens ziekte terug als lijsttrekker van de Senioren Partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Dat laat de voorzitter van de partij, Jan Voorvelt, weten.

Tumor in nekwervel
Willems werd na een vakantie in het ziekenhuis onderzocht vanwege vermoeidheidsklachten. De artsen constateerden dat er sprake is van een tumor in de nekwervel. Het is de tweede keer dat Willems wordt getroffen door de ziekte. Jim Janssen verving hem eerder voor een aantal weken als wethouder. Ook nu zal Janssen hem vervangen, maar dan als lijsttrekker van de Senioren Partij Maastricht.

Lees ook: Opmerkelijke wethouderswissel in Maastricht

Wethouderschap
Op een later moment wordt er een besluit genomen over het vervolg van zijn wethouderschap, omdat het nog een korte periode betreft tot de verkiezingen. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen