Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse vestiging Euroscoop gaat dicht

Geplaatst opwoensdag 12 februari 2020 - 19:34

De Euroscoop in Maastricht sluit per 1 april definitief de deuren.

Dat maakt bioscoopketen Pathé woensdag bekend.

Twee is te veel
Pathé heeft drie maanden geleden alle vestigingen van Euroscoop overgenomen. Door de overname had de bioscoopketen twee cinema's in de stad: de Pathé in het Sphinxkwartier en de Euroscoop aan de Wilhelminasingel. "Nadat wij een paar maanden de twee bioscopen in Maastricht naast elkaar hebben gedraaid, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er geen ruimte is voor twee grote bioscopen in Maastricht", zegt algemeen directeur Jacques Hoendervangers.

Lees ook: Pathé neemt bioscopen Euroscoop over

Personeel
Het personeel van de Euroscoop wordt overgeplaatst naar de Pathé. Het is nog niet bekend wat er met het pand aan de Wilhelminasingel gaat gebeuren.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen