Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse postbode is de grootste 'molloot' van Limburg

Geplaatst opzaterdag 11 januari 2020 - 18:29

Voor de fans van Wie is de Mol? is zaterdag een hoogtijdag. Het twintigste seizoen van het bekende programma gaat dan van start. De Maastrichtse postbode Jos Meijers is misschien wel de grootste 'molloot' van Limburg.

De Maastrichtenaar is al jaren verslingerd aan het programma al was hij geen fan van het eerste uur. "Ik ben in het vierde seizoen ingestapt. Toen waren ze in Canada in een gebied waar ik zelf ook ben geweest. Daarom ben ik blijven kijken en sindsdien heb ik geen minuut meer gemist."

Koffie-overall
Meijers mag dan ook een echte 'molloot' genoemd worden. Hij kijkt uitzendingen soms meerdere keren terug. Alles om te achterhalen wie de mol is. Hij gaat ook naar fandagen en heeft inmiddels een aardige collectie voorwerpen die in het programma zijn gebruikt. "Mijn topstuk is een koffie-overall die vorig seizoen is gedragen door Evelien de Bruijn. Ik heb er 110 euro voor betaald. Ik vind het gewoon mooi om die spullen hier bij me te hebben."

Video: L1

Ouder
In de eerste voorstukjes van het nieuwe seizoen heeft Meijers nog geen duidelijke aanwijzingen kunnen vinden over de mogelijke mol dit jaar. Wel heeft hij al een idee bij welke kandidaten het niet lang gaan redden. "Anita Witzier bijvoorbeeld", zegt Meijers. "Die is al wat ouder. Denk dat ze er na twee of drie afleveringen uit ligt."

Wie is de Mol? begint om 20:30 uur op NPO 1.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen