Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse politici beginnen eigen nieuwskanaal

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 13:58

De Senioren Partij Maastricht start een eigen nieuwskanaal. De lokale partij wil op die manier de traditionele media deels omzeilen.

Via de 'newsroom', zoals ze het initiatief noemen, wil de partij inwoners van Maastricht informeren over het werk van de partij en haar standpunten over kwesties die in de stad spelen.

Traditionele media
"Dit biedt de fractie de mogelijkheid om buiten de traditionele media om de directe achterban en de burgers te informeren", zegt fractievoorzitter John Steijns.

Professionele journalisten
De politici schakelen naar eigen zeggen professionele journalisten in om de partijleden te ondersteunen bij het maken van de berichten. "Zij zien erop toe dat de berichtgeving in de newsroom transparant, afgewogen en betrouwbaar is", legt Steijns uit.

De nieuwspagina is sinds zaterdag te bereiken via de website van de Senioren Partij Maastricht.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen