Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maastrichtse op gewelddadige wijze gedood in Hilversum

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 18:24

De vrouw die afgelopen maandag dood werd gevonden in een huis in Hilversum, blijkt uit Limburg te komen. Het gaat om een 22-jarige vrouw uit Maastricht.

Ze is op gewelddadige wijze om het leven gekomen, zo meldt de politie.

Middaguur
De vrouw werd maandag tegen het middaguur in de verlaten woning gevonden. Wie er voor haar dood verantwoordelijk is, is vooralsnog onduidelijk. Er is nog niemand opgepakt.

Tijdelijk verblijf
De politie hoopt via sporenonderzoek en camerabeelden de dader te pakken te krijgen. Over een motief is nog niets bekend. Volgens de politie verbleef de Maastrichtse tijdelijk in de woning aan de Hilversumse Waldecklaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen