Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse kroeg neemt poepende Dumoulin op de hak

Geplaatst opzondag 4 februari 2018 - 15:49

Café De Pieter in Maastricht neemt de poepende Tom Dumoulin op de hak.

De kroeg in het centrum van Maastricht heeft elk jaar originele schilderingen aan de muur hangen met vastelaovend. Dit jaar is op een van de versieringen de Maastrichtse succesrenner te zien. Hij zit gehurkt en breedlachend te poepen.

Sanitaire stop
De tekening slaat uiteraard op het veelbesproken poepincident tijdens de Giro d'Italia. In de 16e etappe van die wielerkoers moest Dumoulin plotseling een sanitaire stop maken in de berm. Het koste hem toen bijna zijn roze trui, maar uiteindelijk wist hij de wielerronde te winnen.

Lees ook: Dumoulin houdt roze trui maar net door maagproblemen

Kunstwerken
Café De Pieter probeert elke keer opnieuw op te vallen met de
carnavalskunstwerken. Vorig jaar hingen er karikaturen van oud-spelers van MVV aan de muur en die konden rekenen op veel lof.

Lees ook: MVV-karikaturen in café schot in de roos

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen