Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse kinderwagens meest vernieuwend volgens KvK

Geplaatst opdonderdag 21 september 2017 - 18:00

De uit gerecycled materiaal gemaakte kinderwagens van Maastrichtse bedrijf Greentom staat bovenaan in de MKB Innovatie Top 100.

Deze ranglijst van bedrijven die iets concreets vernieuwends doen of maken, wordt ieder jaar opgesteld door de Kamer van Koophandel.

Gerecycled
De Maastrichtse kinderwagens worden van duurzame of gerecyclede materialen gemaakt, en kunnen ook weer allemaal hergebruikt worden. De Greentom-karretjes worden over de hele wereld gemaakt met lokale grondstoffen. Daardoor blijft ook de milieubelasting door transport beperkt.

Lees ook: Miljoeneninvestering voor duurzame kinderwagens

In totaal hebben acht Limburgse bedrijven de lijst gehaald.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen