Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse kebabwagen tijdelijk naar Stationsstraat

Geplaatst opvrijdag 13 mei 2016 - 13:45

De bekende Maastrichtse dönerwagen Musti wordt tijdelijk verplaatst de naar middenberm van de Stationsstraat.

Ondergrondse fietsenstalling
Normaal staat de wagen van Musti op het Stationsplein, maar door de aanleg van de ondergrondse fietsenstalling voor het NS-station moet de kebabexploitant tijdelijk wijken.

Anderhalf jaar
Na realisatie van die stalling keert de kebabwagen terug naar het Stationsplein. Volgens de gemeente Maastricht gaat dit ongeveer anderhalf jaar duren.

Musti-imperium
Orhan en Sehnaz Tuzcu vluchtten in 1999 vanuit Turkije naar Nederland, maar zijn inmiddels succesvolle ondernemers. Orhan Tuzcu is de trotse eigenaar van vier zaken in Maastricht. Buiten de bekende dönerwagen, die vernoemd is naar zijn zoon Mustafa, heeft hij een zaak in de wijk Belfort, een zaak bij station Randwyck en een aan de Tongersestraat.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bekende dönerwagen Musti krijgt nieuwe moderne kraam
Bekende Maastrichtse dönerwagen Musti is terug
Kebab-imperium Musti in Maastricht failliet
Maastricht doet onderzoek naar fietsenstallingen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen