Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maastrichtse goalgetter wekt interesse van Excelsior

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 14:25

Voetballer Sven Braken heeft de interesse van Excelsior gewekt. De Rotterdamse eredivisionist versterkte zich niet in de winterstop, daar waar de concurrentie dat wel deed.

Dat vertelde trainer Adrie Poldervaart bij 'de Tafel van Kees'.

Winterstop
De Kralingers hebben het gemunt op Maastrichtenaar Braken, die heeft aangegeven te willen vertrekken bij N.E.C. Braken stond in de winterstop in de belangstelling van de Deense club Aarhus, maar de clubs kwamen niet tot een overeenkomst. Het was voor de tweede keer binnen een jaar dat de oud-MVV'er een transfer naar Denemarken zag afketsen. Vorig seizoen wilde FC Midtjylland hem contracteren.

Lees ook: Streep door buitenlands avontuur Maastrichtse goalgetter

Braken ging in de winterstop niet met NEC op trainingskamp en zat afgelopen vrijdag opnieuw niet bij de Nijmeegse selectie voor de thuiswedstrijd tegen Telstar (1-1). NEC heeft inmiddels spits Ferdy Druijf van AZ gehuurd tot het einde van dit seizoen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen