Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse fotograaf op punt van doorbreken in Londen

Geplaatst opzondag 21 januari 2018 - 14:41

Werk van de jonge Maastrichtse fotograaf Patrick Dreuning is te zien in Londen. Daarnaast heeft hij een uitnodiging voor een expositie in de Britse hoofdstad te pakken.

Het is een droomdebuut voor Patrick Dreuning. Zijn foto van De Hofpleinfontein in Rotterdam net voor het kampioenschap van Feyenoord is een week lang te zien in de Britse hoofdstad. Street Photography International (SPi) is een jaarlijkse fotowedstrijd voor talenten.

Straatfotografie
Het genre straatfotografie spreekt de 26-jarige Dreuning aan. De stijl van dit genre is rauw, ongepolijst, anoniem en ongeposeerd. Patrick Dreuning is ook opgenomen in Dutch Photography Talent 2018. In dat boek staan de honderd meest getalenteerde fotografen van Nederland.

Fotograaf Patrick Dreuning
Foto: Peter Beeker (L1)
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen