Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse fotograaf op punt van doorbreken in Londen

Geplaatst opzondag 21 januari 2018 - 14:41

Werk van de jonge Maastrichtse fotograaf Patrick Dreuning is te zien in Londen. Daarnaast heeft hij een uitnodiging voor een expositie in de Britse hoofdstad te pakken.

Het is een droomdebuut voor Patrick Dreuning. Zijn foto van De Hofpleinfontein in Rotterdam net voor het kampioenschap van Feyenoord is een week lang te zien in de Britse hoofdstad. Street Photography International (SPi) is een jaarlijkse fotowedstrijd voor talenten.

Straatfotografie
Het genre straatfotografie spreekt de 26-jarige Dreuning aan. De stijl van dit genre is rauw, ongepolijst, anoniem en ongeposeerd. Patrick Dreuning is ook opgenomen in Dutch Photography Talent 2018. In dat boek staan de honderd meest getalenteerde fotografen van Nederland.

Fotograaf Patrick Dreuning
Foto: Peter Beeker (L1)
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen