Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse dansgroep Oxygen naar finale Amerikaanse show

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 9:16

De Maastrichtse Jennifer Romen is met haar dansgroep Oxygen doorgestoten naar de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance.

De Maastrichtse dansgroep wist de jury te overtuigen met een choreografie op een remix van Johann Sebastian Bach.

Juryleden Jennifer Lopez en Ne-Yo waren onder de indruk van het Maastrichtse gezelschap:

Droom die uitkomt
De Maastrichtse dansgroep schrijft op social media dat het een droom is die uitkomt om Nederland te vertegenwoordigen in de Amerikaanse dansshow. 'We hebben de top vier van de wereld behaald in NBC World of Dance!', schrijft Oxygen op Facebook.

Eerder opgenomen
De uitzendingen zijn al eerder opgenomen, zelfs al voor de uitbraak van het coronavirus, maar over het verdere verloop van de verrichtingen van haar dansgroep in de Verenigde Staten mag Romen niks zeggen. Dat is contractueel zo vastgelegd.

De finale wordt woensdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen