Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse dansgroep in halve finale Amerikaanse show

Geplaatst opvrijdag 17 juli 2020 - 16:05

Het is de Maastrichtse Jennifer Romen gelukt: met haar dansgroep Oxygen heeft ze de halve finale bereikt van de Amerikaanse show World of Dance.

In juni overrompelde ze de juryleden, waaronder Jennifer Lopez en Ne-Yo, al met een choreografie en de video daarvan ging viral.

Lees ook: Lovende woorden van J.Lo voor Maastrichtse dansgroep

Beste ooit
"Oh my God!", zegt J. Lo over de dans die Oxygen deze keer heeft laten zien. Volgens de zangeres/danseres/actrice behoort het optreden van de Maastrichtse groep tot de beste uitvoeringen ooit vertoond in de vier seizoenen dat World of Dance al loopt.

Eerder opgenomen
De uitzendingen zijn al eerder opgenomen, zelfs al voor de uitbraak van het coronavirus, maar over het verdere verloop van de verrichtingen van haar dansgroep in de Verenigde Staten mag Romen niks zeggen. Dat is contractueel zo vastgelegd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen