Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse clubs halen 16.630 euro op voor SV Meerssen

Geplaatst opdonderdag 3 september 2020 - 14:51

De Maastrichtse amateurvoetbalverenigingen hebben donderdag een bedrag van 16.630 euro overgemaakt aan SV Meerssen.

Met dat geld kan de Meerssense vereniging een begin maken met het herstellen van de voetbalkantine, die vorige maand door een brand volledig werd verwoest.

Crowdfunding
Direct na de brand pakten de Maastrichtse amateurclubs zich samen om geld op te halen voor hun collega-vereniging. Middels een crowdfundingactie werd binnen een dag al een bedrag van 12.000 euro binnengehaald. Dat is dus een maand later met nog 4500 euro uitgebreid.

Lees ook: Kantine SV Meerssen volledig verwoest door brand

Carwash
Hulp kwam niet alleen van de Maastrichtse amateurclubs, ook Groene Ster uit Heerlen, Fortuna Sittard en MVV deden een duit in het zakje. Het dameselftal van Meerssen zelf hield een carwash om geld in te zamelen.

Bedanken
Het geld is dan al overgemaakt, de officiële overhandiging van de cheque met het bedrag vindt op een later moment plaats. "Dan kunnen wij de initiatiefnemers en de donateurs in het zonnetje zetten", laat SV Meerssen weten op Facebook.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen