Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse burenruzie loopt uit op knokpartij

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 20:44

Aan de rand van de Maastrichtse wijk Heer heeft dinsdagavond een vechtpartij plaatsgevonden en is een bus bekogeld.

Dat vertellen buurtbewoners aan L1.

Kogelvrije vesten
Rond 20:00 uur was er veel politie, inclusief agenten in kogelvrije vesten, aanwezig aan de Haspengouw om de gemoederen tot bedaren te brengen. Op het tumult waren veel buurtbewoners afgekomen.

Sluimerend conflict
Aanleiding voor de gewelddadige escalatie zou volgens omwonenden een al langer sluimerend conflict zijn. Of er naar aanleiding van de vete arrestaties zijn verricht, is niet duidelijk. De vernielde bestelbus, die door een steen is geraakt, is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

De politie wil niet reageren op de gebeurtenissen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen