Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse A2-tunnel valt in de prijzen

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 14:57

De Koning Willem Alexander-tunnel in Maastricht is in de prijzen gevallen.

Het bouwproject krijgt de Schreudersprijs. Dat is een prijs voor vernieuwende ondergrondse bouwprojecten. Aan de titel is een geldbedrag van 25.000 euro gekoppeld.

Enorm project
Aan de bouw van de tunnel werd jarenlang gewerkt. Het was een enorm project, omdat de tunnel midden door Maastricht loopt. Er zijn twee tunnelbuizen boven elkaar gebouwd.

De prijs is toegekend aan Avenue2 en Projectbureau A2 Maastricht die verantwoordelijk waren voor de realisatie van de tunnel. "Een nuchtere vernieuwer met lef", zo werd gezegd tijdens de prijsuitreiking.

Kanshebbers
De Schreudersprijs wordt elke twee jaar uitgereikt.

Andere kanshebbers waren onder meer een project voor het realiseren van tunnels in Zutphen en de bouw van een parkeergarage in Leiden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen