Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtse A2-tunnel tijdje dicht na ongeval

Geplaatst opdinsdag 14 januari 2020 - 8:08

Door een verkeersongeval op de A2 is de Koning Willem-Alexandertunnel dinsdagochtend in zuidelijke richting een tijdje dicht geweest.

Op de snelweg vlak na de tunnel kwam het rond 7:30 uur tot een aanrijding.

Bergingswerkzaamheden
Of bij die botsing, vlak voor de afslag Maastricht-Zuid, iemand gewond is geraakt, is onbekend. Wel sloot Rijkswaterstaat vanwege bergingswerkzaamheden de A2-tunnelbuis richting Belgiƫ af. Rond 8:30 uur was de weg weer vrij.

N2
Het verkeer in zuidelijke richting kon wel gebruik maken van de N2, de bovenste tunnelbuis die in principe bedoeld is voor lokaal verkeer.

Bekijk de actuele verkeerssituatie op de 1Limburg-verkeerpagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen