Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichts hotel wint Europese prijs

Geplaatst opwoensdag 16 oktober 2019 - 10:26

Het Maastrichtse Kruisherenhotel heeft deze week de Prix Villégiature-award voor 'Grand Prix Best Charming Hotel in Europe' gewonnen.

Eigenaar Camille Oostwegel sr. en zijn opvolger Camille Oostwegel jr. namen de award in ontvangst in de buurt van Parijs en in het bijzijn van de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk, Pieter de Gooijer. Dit is de eerste keer dat een Nederlands hotel deze prijs wist te winnen.

Gerenommeerd
Het Kruisherenhotel, Château St. Gerlach en Oostwegel Collection werden zeven keer genomineerd in zes verschillende categorieën. Opvolger Camille Oostwegel jr. vindt het 'mooi om deze gerenommeerde internationale award te winnen voor ons familiebedrijf'. "Deze award is een erkenning voor onze teams die dag in en dag uit de hoge verwachtingen van onze gasten waarmaken", aldus de hotelier.

Jury
De Villégiature Awards worden sinds 2003 uitgereikt aan de hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De 22 juryleden zijn journalisten met vijftien verschillende nationaliteit. Zij bezoeken en beoordelen de hotels. Voor de 'Grand Prix Best Charming Hotel in Europe'-award waren zes hotels genomineerd, waaruit het Kruisherenhotel werd gekozen tot winnaar.

Het Kruisherenhotel in het centrum van Maastricht is gevestigd in het voormalige Kruisherenklooster en de kerk uit de vijftiende eeuw.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen