Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichts dj-duo Lucas & Steve wint Edison

Geplaatst opzaterdag 27 maart 2021 - 21:50

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft zaterdagavond een Edison in de wacht gesleept.

Met hun album Letters To Remember.wonnen ze in de categorie Dance.

Koningen van de dancepop
De Maastrichtenaren hadden stevige concurrentie in deze categorie en moesten het opnemen tegen dance-grootheden Tiësto en Martin Garrix. Lucas & Steve worden in het juryrapport 'de koningen van de dancepop' genoemd. 'Als geen ander combineren deze twee vrolijke producers uit Limburg sterke popliedjes en catchy melodieën. Het resulteerde in een jaar waarin het duo de ene na de andere radiohit scoorde. En in het najaar presenteerden ze op feestelijke wijze een heel album', aldus de jury.

Ook DI-RECT, Eefje de Visser, Davina Michelle, Sophie Straat en Rob de Nijs vielen in de prijzen.

Nederlandse grammy
De Edisons worden al sinds 1960 uitgereikt. Dat gebeurt in het klassieke, jazz- en popgenre. De prijs, bestaande uit een bronzen beeldje van beeldhouwer Pieter dHont, wordt ook wel de Nederlanse Grammy genoemd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen