Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichts adviesbureau Montesquieu overgenomen

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 12:26

Ernst & Young Nederland (EY) neemt per direct Montesquieu, het Maastrichtse adviesbureau op het gebied van financieringsvraagstukken en risicomanagement, over.

Met de overname van het Maastrichtse bedrijf wil EY verder groeien.

Versterking
Marcel van Loo, bestuursvoorzitter van EY in Nederland: "Met deze overname versterken wij de huidige tak van EY die zich met financieringsvraagstukken en risicomanagement bezighoudt aanzienlijk en daarmee kunnen we beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze cliënten."

Netwerk
Volgens oprichter Angelique Paulussen van Montesquieu is de overname van groot belang voor haar bedrijf: "Door toe te treden tot EY krijgen wij toegang tot een internationaal netwerk van cliënten en collega's. Dat biedt niet alleen onze onderneming prachtige groeiperspectieven maar ook voor onze medewerkers."

Bij Montesquieu werken circa 30 medewerkers die allen de overstap naar EY maken. De overname is goedgekeurd door toezichthoudende instanties zoals DNB en AFM.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nog vijf partijen in race voor overname Q-Park
ANP
Turks bouwbedrijf wil Ballast Nedam overnemen
Sacha neemt schoenenketen Manfield over
chatbox
Maastrichtse chatbot-bouwer voor miljoenen overgenomen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen