Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichts adviesbureau Montesquieu overgenomen

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 12:26

Ernst & Young Nederland (EY) neemt per direct Montesquieu, het Maastrichtse adviesbureau op het gebied van financieringsvraagstukken en risicomanagement, over.

Met de overname van het Maastrichtse bedrijf wil EY verder groeien.

Versterking
Marcel van Loo, bestuursvoorzitter van EY in Nederland: "Met deze overname versterken wij de huidige tak van EY die zich met financieringsvraagstukken en risicomanagement bezighoudt aanzienlijk en daarmee kunnen we beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze cliënten."

Netwerk
Volgens oprichter Angelique Paulussen van Montesquieu is de overname van groot belang voor haar bedrijf: "Door toe te treden tot EY krijgen wij toegang tot een internationaal netwerk van cliënten en collega's. Dat biedt niet alleen onze onderneming prachtige groeiperspectieven maar ook voor onze medewerkers."

Bij Montesquieu werken circa 30 medewerkers die allen de overstap naar EY maken. De overname is goedgekeurd door toezichthoudende instanties zoals DNB en AFM.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nog vijf partijen in race voor overname Q-Park
ANP
Turks bouwbedrijf wil Ballast Nedam overnemen
Sacha neemt schoenenketen Manfield over
chatbox
Maastrichtse chatbot-bouwer voor miljoenen overgenomen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen