Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtenaar zoekt 'kutwijven' die zijn oma hebben gerold

Geplaatst opdinsdag 12 december 2017 - 9:49

Davy Mullers uit Maastricht is woest. De portemonnee van zijn oma is in een supermarkt gerold.

De Maastrichtenaar heeft de bewakingsbeelden van de winkel online gezet.

Vlees
Op de beelden is te zien hoe de nietsvermoedende vrouw in een bak met vleeswaren kijkt. Twee jonge vrouwen gaan vervolgens bij haar staan. Een van hen graait in haar jaszak en weet de winkelende vrouw van haar portemonnee te ontfutselen. Daarna gaat het tweetal ervandoor.

Kutwijven
Dit tot grote woede van haar kleinzoon. "Wie kan mij vertellen wie deze twee kutwijven zijn", schrijft hij op Facebook. Hij looft zelfs een beloning uit voor de gouden tip.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen