Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtenaar zoekt 'kutwijven' die zijn oma hebben gerold

Geplaatst opdinsdag 12 december 2017 - 9:49

Davy Mullers uit Maastricht is woest. De portemonnee van zijn oma is in een supermarkt gerold.

De Maastrichtenaar heeft de bewakingsbeelden van de winkel online gezet.

Vlees
Op de beelden is te zien hoe de nietsvermoedende vrouw in een bak met vleeswaren kijkt. Twee jonge vrouwen gaan vervolgens bij haar staan. Een van hen graait in haar jaszak en weet de winkelende vrouw van haar portemonnee te ontfutselen. Daarna gaat het tweetal ervandoor.

Kutwijven
Dit tot grote woede van haar kleinzoon. "Wie kan mij vertellen wie deze twee kutwijven zijn", schrijft hij op Facebook. Hij looft zelfs een beloning uit voor de gouden tip.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen