Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtenaar wint cabaretfestival voor aanstormend talent

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 10:51

Remy Evers uit Maastricht heeft zaterdagavond het cabaretfestival Cameretten gewonnen.

Het festival geeft aanstormend cabarettalent de kans zich te laten zien aan het publiek en zich te presenteren voor een jury.

Prijzen
Jaarlijks worden na verschillende voorrondes tijdens de finale in Rotterdam drie prijzen uitgereikt: de juryprijs, publieksprijs en persoonlijkheidsprijs. Evers overtuigde de jury het meest met zijn voorstelling en ging ervandoor met de juryprijs.

Ideale wereld
In zijn show laat de Maastrichtenaar zijn ideale wereld zien. Het is een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden, zo is te lezen op de website van het festival.

Winnaars
Evers komt als winnaar terecht op een lijst met bekende namen. Onder meer Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts en Jandino Asporaat gingen hem voor en wonnen het cabaretfestival.

Cameretten
Het Cameretten Festival begon in 1966 als lustrumactiviteit van een Delftse studentenvereniging. Het groeide uit tot een onafhankelijk podium voor nieuw talent. Sinds 1988 wordt het georganiseerd in het Luxor Theater in Rotterdam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen