Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtenaar wint cabaretfestival voor aanstormend talent

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 10:51

Remy Evers uit Maastricht heeft zaterdagavond het cabaretfestival Cameretten gewonnen.

Het festival geeft aanstormend cabarettalent de kans zich te laten zien aan het publiek en zich te presenteren voor een jury.

Prijzen
Jaarlijks worden na verschillende voorrondes tijdens de finale in Rotterdam drie prijzen uitgereikt: de juryprijs, publieksprijs en persoonlijkheidsprijs. Evers overtuigde de jury het meest met zijn voorstelling en ging ervandoor met de juryprijs.

Ideale wereld
In zijn show laat de Maastrichtenaar zijn ideale wereld zien. Het is een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden, zo is te lezen op de website van het festival.

Winnaars
Evers komt als winnaar terecht op een lijst met bekende namen. Onder meer Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts en Jandino Asporaat gingen hem voor en wonnen het cabaretfestival.

Cameretten
Het Cameretten Festival begon in 1966 als lustrumactiviteit van een Delftse studentenvereniging. Het groeide uit tot een onafhankelijk podium voor nieuw talent. Sinds 1988 wordt het georganiseerd in het Luxor Theater in Rotterdam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen