Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtenaar opnieuw opgepakt in onderzoek flatmoord

Geplaatst opdinsdag 1 augustus 2017 - 11:06

De politie heeft een 41-jarige man opgepakt die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een bewoner van de Maastrichtse ANWB-flat.

De man is vrijdag al in de boeien geslagen, zo laat de politie weten.

ANWB-flat
Hij zou betrokken zijn bij de moord op een Maastrichtenaar, die op 30 mei dood werd aangetroffen in de ANWB-flat aan het Koningsplein.

Eerdere aanhouding
De verdachte werd op 8 juni ook al opgepakt. Nadat hij was voorgeleid aan de Rechter-Commissaris kwam hij echter weer op vrije voeten. In het onderzoek is nieuwe informatie aan het licht gekomen, waardoor de 41-jarige man toch weer als verdachte naar voren is gekomen.

Verdachten
In Den Haag werden eerder al vijf verdachten opgepakt. Drie personen, zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn toen na verhoor op vrije voeten gesteld. Een man van 21 en een vrouw van 28 jaar zijn enkele dagen later voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De vrouw is inmiddels in vrijheid gesteld. De 21-jarige man blijft voorlopig vastzitten. Hij wordt gezien als hoofdverdachte.

Lees ook: Hoofdverdachte in flatmoord langer vast

Lees hier alles over de moord in de ANWB-flat.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdachten flatmoord twee weken in voorarrest
Reconstructie van moord in Maastrichtse ANWB-flat
Twaalf jaar cel voor Maastrichtse 'flatmoord'
Moussa en de flatmoord: zelfverdediging of bewuste daad?
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen