Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maastrichtenaar mishandeld door brommerrijder met hamer

Geplaatst opdonderdag 20 augustus 2015 - 17:12

Een man in Maastricht is donderdagmorgen vroeg mishandeld met een hamer.

Het 67-jarige slachtoffer liep rond 1:00 uur 's nachts op de Bloemenweg toen twee mannen op een scooter voorbijreden.

Hamer
Een van die twee had een hamer bij zich, waarmee hij de Maastrichtenaar in het voorbijgaan tegen het hoofd sloeg. Daarna reed de scooter er vandoor richting het Endepolsdomein.

Hoofdwond
Met een bloedende hoofdwond is de man naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht hij weer naar huis. Het is nog volstrekt onduidelijk waarom de man is geslagen. De politie zoekt getuigen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Jongen aangehouden in Maastricht na mishandeling EHBO'er
Jongens (14) vast vanwege zware mishandeling
geweld mishandeling
Getuigen gezocht van zware mishandeling in Maastricht
Man opgepakt voor zware mishandeling in Maastricht
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen