Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastrichtenaar beledigt en bedreigt politie: weer de cel in

Geplaatst opvrijdag 23 april 2021 - 21:01

Een Maastrichtenaar is deze week voor de tweede keer in de boeien geslagen vanwege onder meer het beledigen van agenten.

Je zou denken dat een ezel zich geen tweemaal aan dezelfde steen stoot. Maar dat gold niet voor de Maastrichtenaar die maandag werd aangehouden naar aanleiding van een overlastmelding. De man was het daar niet mee eens en beledigde daarop de agenten.

Filmen
Daar bleef het niet bij. Hij filmde het politieoptreden en werd vervolgens achter slot en grendel geplaatst. De volgende dag werd hij vrijgelaten, maar de rancune bleef. De Maastrichtenaar plaatste een video op het wereldwijde web waarin hij de betrokken agenten beledigde en bedreigde.

Aanhouding
De man werd opnieuw aangehouden voor bedreiging en belediging. Hij is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen