Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht weer tien dagen in het teken van de TEFAF

Geplaatst opdonderdag 10 maart 2016 - 17:46

Het MECC in Maastricht staat de komende tien dagen in het teken van de TEFAF.

Duizenden kunstliefhebbers, handelaren en gefortuneerde verzamelaars trekken -soms per privéjet- naar de provinciehoofdstad om een bezoekje te brengen aan de kunstbeurs. Donderdag, de dag voor de officiële opening, is traditioneel de dag voor genodigden. 10.000 vip's bezoeken dan de kunstbeurs, die een dag later wordt geopend voor het 'gewone publiek'.

Nieuw ontwerp
Hoewel er elk jaar veel hetzelfde is, zijn er ook zaken veranderd. Zo is er een nieuwe ingang, met een strak design en witte bloemen. "Ik denk dat we het beste van de oude TEFAF hebben gecombineerd met een nieuw ontwerp", zegt Michel Witmer, die in de raad van bestuur van de TEFAF zit. Hij begeleidt ieder jaar tientallen zogenoemde 'patron-groups' van musea en verzamelaars op de beurs.

Rembrandt
En er is dit jaar nog een primeur voor de kunstbeurs. Woensdag werd bekendgemaakt dat een lang verloren gewaand schilderij van Rembrandt van Rijn voor het eerst te zien zal zijn in Maastricht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen