Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht wederom beste plek om jawoord te geven

Geplaatst opvrijdag 25 januari 2019 - 15:50

Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht is voor de tweede maal op rij verkozen tot Limburgs beste trouwlocatie van het jaar.

Dat blijkt uit een peiling van de informatiesite Toptrouwlocaties.nl. Hier kunnen aanstaande bruidsparen en hun gasten een waardering uitspreken.

Landelijke winnaar
Het romantische kasteel in Maastricht werd beoordeeld met een 9,7. Daarmee scoort Hoogenweerth even goed als de landelijke winnaar Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

Uitgangspunt
Eigenaar Martin Hendricks van Black Labels Hotels, waar de Hoogenweerth onderdeel van is, laat weten trots te zijn op de vermelding. "De informatiesite is niet alleen een toonaangevende trouwsite, maar ook dé referentie voor mensen die voorbereidingen treffen voor een huwelijk", zegt Hendricks tegen Chapeau. Veel aanstaande bruidsparen komen door de site, die wordt genomen als uitgangspunt, bij Kasteel de Hoogenweerth terecht.

In 2018 werd het kasteel in Maastricht voor het eerst verkozen tot beste trouwlocatie van Limburg. Toen scoorde Kasteel de Hoogenweerth een fraaie 9,4 op de site.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen