Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht wederom beste plek om jawoord te geven

Geplaatst opvrijdag 25 januari 2019 - 15:50

Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht is voor de tweede maal op rij verkozen tot Limburgs beste trouwlocatie van het jaar.

Dat blijkt uit een peiling van de informatiesite Toptrouwlocaties.nl. Hier kunnen aanstaande bruidsparen en hun gasten een waardering uitspreken.

Landelijke winnaar
Het romantische kasteel in Maastricht werd beoordeeld met een 9,7. Daarmee scoort Hoogenweerth even goed als de landelijke winnaar Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

Uitgangspunt
Eigenaar Martin Hendricks van Black Labels Hotels, waar de Hoogenweerth onderdeel van is, laat weten trots te zijn op de vermelding. "De informatiesite is niet alleen een toonaangevende trouwsite, maar ook dé referentie voor mensen die voorbereidingen treffen voor een huwelijk", zegt Hendricks tegen Chapeau. Veel aanstaande bruidsparen komen door de site, die wordt genomen als uitgangspunt, bij Kasteel de Hoogenweerth terecht.

In 2018 werd het kasteel in Maastricht voor het eerst verkozen tot beste trouwlocatie van Limburg. Toen scoorde Kasteel de Hoogenweerth een fraaie 9,4 op de site.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen