Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'

Geplaatst opzaterdag 9 januari 2016 - 11:24

Rotterdam of toch liever Maastricht? Voor- en tegenstanders buitelden vrijdag over elkaar heen om te kiezen tussen de Flikken-series. Waarbij de Maastrichtenaren duidelijk in de meerderheid waren.

Flikken Rotterdam debuteerde vrijdag met 1,7 miljoen kijkers.

Maastricht
Vergelijkbaar met de aantallen die Flikken Maastricht scoort, maar toch kiezen twitteraars massaal voor de variant waarin Eva van Dongen en Floris Wolfs de hoofdrollen voor zich opeisen.

Kneuterige
'1-0 voor Maastricht' en 'geef mij maar Maastricht' valt er meerdere keren te lezen. Verder worden vooral de humor en het kneuterige van Flikken Maastricht gemist en vinden kijkers ook het acteerwerk van Huub Stapel en consorten minder dan dat van Angela Schijf en Victor Reinier.

Een enkeling neemt het nog wel op voor de Rotterdamse variant. "Ik ben fan. Héle vette serie en, mijns inziens, beter dan de #Maastricht 'variant'. #FlikkenRotterdam."

Kijkcijfers
Anderen vinden het na één aflevering Flikken Rotterdam wel mooi geweest en dreigen alweer te stoppen met de serie. Het wordt dan ook spannend of Flikken Rotterdam volgende week weer hoge ogen kan gooien qua kijkcijfers.

Lees ook: 1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Flikken Rotterdam
Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam
Flikken Maastricht krijgt spin-off in Rotterdam
Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen