Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'

Geplaatst opzaterdag 9 januari 2016 - 11:24

Rotterdam of toch liever Maastricht? Voor- en tegenstanders buitelden vrijdag over elkaar heen om te kiezen tussen de Flikken-series. Waarbij de Maastrichtenaren duidelijk in de meerderheid waren.

Flikken Rotterdam debuteerde vrijdag met 1,7 miljoen kijkers.

Maastricht
Vergelijkbaar met de aantallen die Flikken Maastricht scoort, maar toch kiezen twitteraars massaal voor de variant waarin Eva van Dongen en Floris Wolfs de hoofdrollen voor zich opeisen.

Kneuterige
'1-0 voor Maastricht' en 'geef mij maar Maastricht' valt er meerdere keren te lezen. Verder worden vooral de humor en het kneuterige van Flikken Maastricht gemist en vinden kijkers ook het acteerwerk van Huub Stapel en consorten minder dan dat van Angela Schijf en Victor Reinier.

Een enkeling neemt het nog wel op voor de Rotterdamse variant. "Ik ben fan. Héle vette serie en, mijns inziens, beter dan de #Maastricht 'variant'. #FlikkenRotterdam."

Kijkcijfers
Anderen vinden het na één aflevering Flikken Rotterdam wel mooi geweest en dreigen alweer te stoppen met de serie. Het wordt dan ook spannend of Flikken Rotterdam volgende week weer hoge ogen kan gooien qua kijkcijfers.

Lees ook: 1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Flikken Rotterdam
Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam
Flikken Maastricht krijgt spin-off in Rotterdam
Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen