Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht stelt presentatie programma Koningsdag uit

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2020 - 13:49

De presentatie over het programma van Koningsdag dit jaar in Maastricht is uitgesteld. De perspresentatie stond voor woensdag gepland.

De gemeente Maastricht benadrukt dat er nog geen besluit is genomen om Koningsdag 2020 in Maastricht af te blazen.

Voorbereidingen
"De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gelden immers vooralsnog tot en met 31 maart", laat de gemeente in een schriftelijke verklaring weten. De voorbereidingen voor Koningsdag gaan daarom voorlopig door.

Er is nog geen nieuwe datum bekend voor de feestelijke presentatie van het programma.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen